Adidasi originali vs fake-uri

7
10347

Nike-Just-Do-It-18

Dupa cum bine stiti sau daca nu stiti aflati acum, sunt o mare iubitoare de adidasi si blugi. Tot ce tine de tinuta sport sa fie ale mele. Astazi nu o sa vorbesc despre modele de blugi sau alte accesorii sport ci o sa ma opresc la adidasi.

Pe internet circula tot felul de site-uri, anunturi cu adidasi originali la un super pret. Intr-adevar, este atragator pretul caci daca te duci intr-un mall unde 100% gasesti articole originale s-ar putea sa nu mai ai cu ce sa iti platesti chiria pe o luna :))).

Nike: fiti atenti la – pret, cusatura, eticheta, cutie

  • Pretul trebuie sa va dea in primul rand de banuit. Daca reducerea e prea reducere inseamna ca ceva este la mijloc si mai mult ca sigur produsul nu este original. Cum va spuneam si mai sus, pentru o pereche de Airmax-uri pretul lor este undeva la 800 de lei, aproape chiria pe o luna ;))
  • Cand cusaturile adidasilor sunt drepte si egale atunci sigur adidasii sunt originali. Stiu ca poate o sa vi se para dubios sa faceti asa ceva in magazin si ca vanzatoare poate se va uita cam dubios la voi, insa sunt banutii vostri in joc.
  • Daca de pe eticheta interioara a Nike-urilor lipseste SKU Number, atunci ele nu este originale.
  • Rigiditatea cutii confirma faptul ca produsul este original.

Adidas: fiti atenti la – eticheta, numerele de serie, denivelarile de la calcaie

  • Modelele originale au eticheta atasata in prima gaura de la siret
  • Fiecare adidas ce formeaza o pereche prezinta cate o serie diferita. Asadar, daca stanga are acelasi numar de serie cu dreptul produsul este fake.
  • Acum denivelarile de la calcaie sa nu va imaginati ca o sa le vedeti pe loc, ci in timp dupa cateva zile de purtat. In mod normal, ele nu trebuie sa apara.

Daca mai stiti si alte detalii despre produsele originale vs fakeuri, o sa va rog sa mi le impartasiti.